Optredens binnen

jun.
2015
De Zonnebloemschool

Als verrassing kwam Friends of the Pipes langs. Uit goed ingelichte bron wist Friends of the Pipes, dat er een lerares was, die ook doedelzak kon spelen.

Bij aankomst vonden de kinderen het wel spannend wat er ging gebeuren. Na een paar nummers gespeeld te hebben, werd er aan de kinderen gevraagd of ze wisten wie er van de leraren doedelzak kon spelen.  Er werd gelijk naar één juf gewezen en die kreeg gelijk een doedelzak in haar handen..

De doedelzakspelende lerares speelde een paar nummers mee en ook happy birthday voor een van de kinderen. Na nog een aantal nummers gespeeld te hebben, vertrok de band en feestten de kinderen nog even verder.

jun.
2015
Nagele, Op den Akker 2015

Friends of the Pipes was als verrassing geregeld voor een jubileum.. Al spelend kwam de band binnen lopen; groot was de verrassing. Na elk tune die er gespeeld werd, werd er enthousiast geapplaudisseerd. Dit gaf de band een boost en zo speelde ze de sterren van de hemel.

Na een aantal tunes gespeeld te hebben, vertrok de band weer en ging het feest weer verder. Het was een hele leuke ervaring en velen vonden het jammer dat het optreden weer voorbij was.

sep.
2014
In de Botterschuur op Urk

Op 12 september 2014 konden Urkers en niet-Urkers een rondgang maken langs een twintigtal culturele uitingen. In de pas gerenoveerde "Botterschuur" speelde de band voor een aantal enthousiaste groepen. Barend gaf uitleg en natuurlijk mochten de dapperen geluid uit de doedelzak blazen onder waarderend applaus van de rest van de groep.

aug.
2014
Kerkendag Nagele

Op de jaarlijkse Kerkendag in Nagele gaf de "Friends of the Pipes" band weer acte de présence.

jun.
2014
Kampen 40 jarige bruiloft

Op de 40 jarige bruiloft van een lid van het mannenkoor "de Ketel Binken" in juni 2014 speelde de band voor het jubilerende echtpaar.